Go Back

Rødbedebøffer

Disse rødbedebøffer er velsmagende og perfekte i konsistensen til at lave faste bøffer, samtidig med at de får en flot farve fra rødbeden. Vi kan godt lide at spise bøfferne til pommes anna og bearnaise
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret varme retter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g Rødebede
  • 200 g Svampen
  • 2 stk Løg
  • 4 fed Hvidløg
  • Olivenolie til bagning i ovnen
  • Salt og peber tilsmagning
  • 1 tsk Koriander
  • 1 håndfuld Frisk persille
  • 1 dåse Belugalinser
  • 2 dl Havregryn

Sådan gør du
 

  • Rødbeden skrælles og skæres ud i grove stykker
  • Skær svampe og løg i skiver og fordel i et fad sammen med rødbeden. Hæld lidt olie, salt og peber over og bag i ovnen på 180 grader i 20 min
  • Hæld rødbedeblandingen op i en foodprocessor og blend til en grov konsistens
  • Tilsæt resten af ingredienserne til foodprocessoren og blend kortvarigt
  • Smag eventuelt farsen til med citron og soja
  • Form bøffer og steg dem på en varm pande i lidt olie. Når de har en gylden farve på begge sidder er de færdige og klar til servering
Keyword beluga, glutenfri, hvidløg, persille, rødbede