Go Back

kikærtemousse

Savner du vegansk pålæg til din frokost? Så er denne kikærtemousse et godt bud, som er virkelig lækker ovenpå et godt stykke rugbrød med lidt frisk dild på toppen. Den er lige til at tage med på madpakken, hvad enten du er barn eller voksen.
Tilb. tid 20 min
Ret kolde retter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 dåse Kikærter
  • 2 håndfulde Dild
  • 1/2 stk Citron (saften)
  • 1 spsk Kapers
  • 1 lille spsk sennep
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk sojasauce
  • 1/2 stk Rødløg
  • 1 1/2 dl neutral soja yoghurt

Sådan gør du
 

  • Bland i en skål soja yoghurt, citronsaft, sennep, røget paprika og soja
  • Hak rødløg, dild og kapers fint og hæld op i skålen og rør rundt
  • smag til med salt og peber
  • Hæld vandet fra kikærterne og mos dem godt. Bland dem op i skålen til dressingen
  • Servér på et stykke lækkert rugbrød med vores vegansk mayo (find i opskrift index) og frisk dild
Keyword dild, kapers, kikærter, rødløg