Go Back
Udskriv
Recipe Image
Græskarsuppe
Til denne suppe kan du anvende forskellige slags græskar. Vi har brugt hokkaido som er en lille lækker græskarsort med virkelig god smag.
Top den eventuelt med friske krydderurter, ristede græskarkerner & en klat vegansk yoghurt.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
45
min
Ret
supper
Antal
4
personer
Ingredienser
1
spsk
smagsneutral olie
2
fed
hvidløg
1
stort
løg
2
spsk
gurkemeje
frisk eller tørret
1
spsk
frisk ingefær
1
spsk
tørret chili
1
spsk
spidskommen
1
hokkaido græskar
eller anden type græskar
1
stor
bagekartoffel
2
porre
1,5
liter
vand
1/2
citron
saften
2
dl
kokosmælk
Sådan gør du
Snit hvidløg og løg fint
Varm olien i en gryde og svits hvidløg og løg og alle krydderierne i 2-3 min. til de er let gyldne (undgå at brænde det på)
græskar, kartofler og porre skæres i tern og hældes i gryden og svitses sammen
Hæld vand og citron i gryden og lad det simre ved lav varme i ca. 20-25 min.
Når grøntsagerne er møre blendes det hele med en stavblender
tilsæt kokosmælken og lad suppen koge op
smag til med salt og peber. Evt. ekstra krydderier
Serveres med friske krydderurter, ristede græskarkerner og lækkert brød!
Keyword
citron, gurkemeje, hokkaido, ingefær