Quinoagryde med rød karry
Denne varme ret er nem at lave, samtidig med at det er smagfuld og fyldt med proteiner
Ret: Hovedret
Keyword: gulerødder, kokosmælk, quinoa, rød karry
- 100 gram quinoa
- 3 tsk rød karry paste
- 1 stor spsk peanutbutter
- 2 gulerødder
- 2 cm frisk gurkemejerod eller tørret
- 1 tsk spidskommen
- 2 skalotteløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- soja og citronsaft til at smage til med
Kog quinoaen i cirka 15 min til de åbner sig (1 del quinoa 2 del vand)
riv gurkemejerod og finsnit løg og gulerødder
svits gurkemejerod og rød karry i lidt olie på en dyb pande
tilsæt peanutbutter til panden rør det ud til det er helt smeltet inden du fortsætter
de hakkede tomater, tomatpuré, den kogte quinoa og kokosmælken tilsættes og retten koges i 5-7 minutter
smag til med soja og citron
Servér med en skive brød til og lidt planteyogurt på toppen