Go Back

Spidskålssalat

Denne salat er en hyldest til spidskålen, som er en delikat kålsort. Jeg har blandet både grøn og lilla spidskål, fordi det giver en flot salat. De grønne linser tilfører protein til salaten, som derfor sagtens kan stå som et måltid for sig. Prøv også at varm salaten op, eventuelt tilføj lidt kokosmælk eller havrefløde og servér med ris - det er lækkert!
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 20 min
Ret salater

Ingredienser
  

  • 1/2 Grønt spidskål
  • 1/2 Lilla spidskål
  • 250 g Grønne linser kogt og afkølet eller dem på dåse
  • 1/2 Citron saften
  • 3 spsk Sesamolie
  • 1 håndfuld Friske koriander
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Skyl og snit de to halve spidskål i meget meget fint.
  • Bland den fintsnittede kål i en skål med de grønne linser.
  • Tilsæt sesamolie og saften fra den halve citron. Derefter hakkes friske koriander og blandes op i skålen.
  • Smag til med salt & peber
Keyword citronsaft, grønne linser, koriander, sesamolie, spidskål