Langtidsbagt blomkål
Blomkål er den mest populære kålsort i Danmark. Den bliver ofte kogt i lidt salt, men du kan faktisk lave så meget lækkert med blomkål. Denne opskrift er super nem, og du skal ikke bruge en masse ingredienser. Det kræver blot at du sætte minimum en time af til at bage blomkålen mør. Du kan eksperimentere med forskellige krydderier.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 5 min
- 1 Blomkålshoved
- 2-3 spsk Olivenolie
- 2 spsk Røget paprika
- 1 spsk Salt
- lidt Peber
Tænd ovnen på 180 grader
Skyl og pil bladende af blomkålshovedet. Skær bunden til, så den kan stå stabilt på en bageplade
Hæld olie over blomkålshovedet og fordel røget paprika, salt og peber
Afhængigt af hvor stort blomkålshovedet er bages det i 1 time eller til det er mørt
Serveres med friske krydderurter på toppen
Keyword blomkål, olivenolie, røget paprika