
Bounty stykker
Søde små kokosstykker med få ingredienser. De tager ikke lang tid at lave.
Ingredienser
- 3 dl kokosmel
- 70 ml kokosmælk
- 1 tsk vaniljepulver gerne vaniljestang
- 1 nip havsalt
- 80 g god mørk chokolade minimum 70%
Sådan gør du
- Blend halvdelen af kokosmelet i en kaffekværn eller minihakker til det samler sig. Hæld det op i en skål
- Tilføj resten af kokosmelet, kokosmælk, vanilje og salt. Rør det sammen med fingrene til en fast masse. Stil på køl i 1/2 time
- Når kokosmassen er fast formes små bounty stykker. Der bliver cirka 8 stk. - alt afhængig af hvilken størrelse du selv foretrækker
- Stil de formede stykker på et stykke bagepapir. Sæt dem på køl mens du smelter chokoladen over et vandbad
- Når chokoladen er smeltet vendes kokosstykkerne i chokoladen og sættes på køl igen. Bounty stykkerne er klar til at spises når chokoladen er størknet