Vandmelon gazpacho

Jeg elsker vandmelon og denne version af gazpacho med vandmelon er ikke en undtagelse. Den er ideel at servere som en frisk forret. Den er ret hurtig at lave, men kan med fordel laves et par timer før og sætte på køl, for det bliver den kun bedre af.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min
Ret kolde retter, supper
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1/2 Lille vandmelon Det hvide lag kan sagtens bruges
  • 3-4 store Tomater med god smag
  • 1/2 Agurk
  • 1 Rød peber
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 potte Frisk basilikum
  • 1/2 Citron saften
  • 2-3 spsk Olivenolie
  • Smag til med salt & peber

Sådan gør du
 

  • Skær den halve vandmelon, tomaterne, agurk og rød peber i grove stykker og blend det hele sammen med hvidløget.
  • Pluk basilikumbladene og tilføj i blenderen og blend kort
  • Smag til med citronsaft, olivenolie, salt & peber
Keyword agurk, frisk basilikum, hvidløg, olivenolie, rød peber, tomat, vandmelon