
Rødbedebøffer
Disse rødbedebøffer er velsmagende og perfekte i konsistensen til at lave faste bøffer, samtidig med at de får en flot farve fra rødbeden. Vi kan godt lide at spise bøfferne til pommes anna og bearnaise
Ingredienser
- 300 g Rødebede
- 200 g Svampen
- 2 stk Løg
- 4 fed Hvidløg
- Olivenolie til bagning i ovnen
- Salt og peber tilsmagning
- 1 tsk Koriander
- 1 håndfuld Frisk persille
- 1 dåse Belugalinser
- 2 dl Havregryn
Sådan gør du
- Rødbeden skrælles og skæres ud i grove stykker
- Skær svampe og løg i skiver og fordel i et fad sammen med rødbeden. Hæld lidt olie, salt og peber over og bag i ovnen på 180 grader i 20 min
- Hæld rødbedeblandingen op i en foodprocessor og blend til en grov konsistens
- Tilsæt resten af ingredienserne til foodprocessoren og blend kortvarigt
- Smag eventuelt farsen til med citron og soja
- Form bøffer og steg dem på en varm pande i lidt olie. Når de har en gylden farve på begge sidder er de færdige og klar til servering