Rødbedebøffer

Velsmagende og perfekte i konsistensen til at lave faste bøffer af. De får en flot farve fra rødbeden
Forb. tid10 min
Active Time30 min
Samlet tid40 min
Ret: Hovedret
Keyword: beluga, glutenfri, hvidløg, persille, rødbede
Yield: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Rødebede
  • 200 g Svampen
  • 2 stk Løg
  • 4 fed Hvidløg
  • Olivenolie til bagning i ovnen
  • Salt og peber tilsmagning
  • 1 tsk Koriander
  • 1 håndfuld Frisk persille
  • 1 dåse Belugalinser
  • 2 dl Havregryn

Sådan gør du

  • Rødbeden skrælles og skæres ud i grove stykker
  • Skær svampe og løg i skiver og fordel i et fad sammen med rødbeden. Hæld lidt olie, salt og peber over og bag i ovnen på 180 grader i 20 min
  • Hæld rødbedeblandingen op i en foodprocessor og blend til en grov konsistens
  • Tilsæt resten af ingredienserne til foodprocessoren og blend kortvarigt
  • Smag eventuelt farsen til med citron og soja
  • Form bøffer og steg dem på en varm pande i lidt olie. Når de har en gylden farve på begge sidder er de færdige og klar til servering