Quinoagryde med rød karry

Denne varme ret er nem at lave, samtidig med at det er smagfuld og fyldt med proteiner
Samlet tid35 min
Ret: Hovedret
Keyword: gulerødder, kokosmælk, quinoa, rød karry

Ingredienser

  • 100 gram quinoa
  • 3 tsk rød karry paste
  • 1 stor spsk peanutbutter
  • 2 gulerødder
  • 2 cm frisk gurkemejerod eller tørret
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 skalotteløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • soja og citronsaft til at smage til med

Sådan gør du

  • Kog quinoaen i cirka 15 min til de åbner sig (1 del quinoa 2 del vand)
  • riv gurkemejerod og finsnit løg og gulerødder
  • svits gurkemejerod og rød karry i lidt olie på en dyb pande
  • tilsæt peanutbutter til panden rør det ud til det er helt smeltet inden du fortsætter
  • de hakkede tomater, tomatpuré, den kogte quinoa og kokosmælken tilsættes og retten koges i 5-7 minutter
  • smag til med soja og citron
  • Servér med en skive brød til og lidt planteyogurt på toppen