
Peanutbutter cookies (glutenfri)
Leder du efter en nem og glutenfri opskrift på cookies, så er disse et godt bud. De er lavet på kikærtevand, som har samme funktion som æg, bortset fra at man ikke kan smage kikærtevandet. Hvilket jo egentlig må siges at være perfekt!!
Ingredienser
- 100 g Peanutbutter
- 50 g Kokossukker brun farin kan nok også fungere
- 1/2 dl Kikærtevand
- 2 spsk Havremel havregryn kan blendes til mel
- 1 tsk Bagepulver
- 1 knivspids Havsalt
- 50 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd først ovnen på 180 grader.
- Bland alle ingredienser i en skål på nær chokoladen. Dejen skal have en tyk konsistens.
- Hak chokoladen groft og bland det op i dejen.
- Form med en ske cirka 6 kugler og læg dem med god afstand på en bageplade med bagepapir.
- Tryk med en ske kuglerne flade så de ligner cookies.
- Bages i ovnen i 10-12 min til dine cookies er gyldne. Lad dem køle helt før du sætter tænderne i dem