HVEM STÅR BAG PLANT STORIES?

Sophie Teilmann

For over 10 år siden blev jeg træt af den danske frikadellekultur, og siden har jeg, tilegnet mig erfaring inden for plantebaseret madlavning – både hjemme i mit eget køkken, og som medstifter af en vegansk restaurant.  Jeg har i de senere år selvstuderet plantebaseret kost ud fra et ernæringsmæssigt perspektiv.

Min passion for at lave mad og finde kreativiteten frem i køkkenet, vil jeg gerne videregive til andre.

Derfor er mit ønske med vores madlavningskurser, at skabe mere viden og inspiration til nem og lækkert mad med grøntsagerne i fokus.

Foruden at tilbyde madlavningskurser ejer jeg virksomheden mindsoulyoga, hvor jeg arbejder som yogalærer i forskellige settings. Jeg er lige nu i gang med et spændende projekt i folkeskolen kaldet dramayoga

Jeg er uddannet yogalærer, socialrådgiver og sociolog 💚

Line Pihl

Jeg er 32 år og bor i København, hvor jeg til dagligt arbejder med digital markedsføring.

Jeg har siden 2017 arrangeret yogaretreats til Bali og Mallorca gennem min virksomhed My Era. Her har jeg været i køkkenet og tilberedt spændende plantebaserede måltider til alle gæsterne.

Det er med stor passion, at jeg har kastet mig ud i, at udvikle madlavningskurser og jeg glæder mig til, at dele ud af min viden og inspirere dig til nogle gode og lækre basic “go to” hverdagsretter. Jeg har spist plantebaseret siden 2007 (først vegetarisk og senere vegansk), hvorfor jeg både har nørdet umami og næringsindhold i løbet af mine mange års erfaringer i det plantebaserede køkken.

Jeg har en bred uddannelsesmæssig baggrund indenfor Globale Studier, Digital Marketing & Projektledelse.