Karrydressing

En god karrydressing til en sandwich med svampe og masser af grønt. Den er lavet på kikærtevand, bare fordi det er fedt at kunne anvende vandet fra kikærterne, som du alligevel hælder ud i vasken.
Dressingen er også virkelig til karry marineret tofu. Tilføj blot lidt hakkede rødløg, samt æbler og tofu i fine tern.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 10 min
Ret Dips & Dressinger

Ingredienser
  

  • 4 spsk Kikærtevand
  • 1 spsk Eddike
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 spsk Gul karry
  • 1/2 tsk Havsalt
  • 1/4 tsk Sort peber
  • 200-250 ml Rapsolie eller solsikkeolie

Sådan gør du
 

  • Tilsæt alle ingredienser på nær olien i en høj kande (målebærer) og blend med en stavblender til det er blendet sammen.
  • I mens stavblenderne kører tilsættes olien langsomt. Bliv ved med at hælde olie på til du opnår den rette konsistens. Hvis du ønsker en meget tyk dressing tilsættes mere olie.
Keyword gul karry, hvidløg, kikærtevand, rapsolie, sennep