Hummus med soltørrede tomater

Hummus er simpelthen så nemt at lave, at du bare ikke må købe en færdiglavet version. Jeg kan godt lide at tilføje forskellige smage til min hummus, da jeg spiser virkelig meget af den gode spread. Jeg elsker især denne version med soltørrede tomater, som fungerer rigtig godt som dip til chips. Hele posen med chips forsvinder deres også endnu hurtigere!
Forb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Ret Dips & Dressinger
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 dåse Kikærter
  • 150 g Soltørrede tomater i olie gem cirka halvdelen af olien fra glasset
  • 2 spsk Tahin
  • 1 lille fed Hvidløg
  • 1 Citron saften herfra
  • 1/2 tsk Salt
  • evt lidt kogende vand for tyndere konsistens

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne blendes godt i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil du har en cremet og 'spreadable' konsistens
  • tilføj eventuelt lidt kogende vand hvis du ønsker din hummus mere flydende
Keyword hvidløg, kikærter, soltørrede tomater, tahin