fersken-ananas-mango salat

Jeg elsker salater lavet med frugt, da de er søde og fungerer vildt godt som tilbehør til stærke retter (som jeg elsker endnu mere). Den kræver en del skærearbejde, men når det er gjort er det bare at blande det hele sammen. Tilmed en god kilde til A- og C-vitamin
Forb. tid 25 min
Samlet tid 25 min
Ret salater
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 styk ananas
  • 4 stk fersken
  • 1 stk mango
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 2 spsk kokosflager

Sådan gør du
 

  • Sørg for at have en god skarp kniv. Skær frugterne ud i små fine tern (cirka en cetimenter)
  • Ananas: skær først bund og top af. Derefter stille ananasen på en af de afskårne sider, og skær så skrællen af oppefra og ned. Del den i fire og fjern den hårde del i midten. Herefter skæres den ud i tern
  • Fersken: del den i fire ved at snitte ind til stenen. Riv de fire stykker af stenen og skær i tern
  • Mango: I en mango er der en flad aflang sten i midten. Stil mangoen på højkant og skær siderne af, så tæt på stenen som muligt. Snit først på langs og så på tværs, så du får tern (som vist på billedet). Åben herefter mangoen op, og skær ternene fra skinnet.
Keyword ananas, fersken, frisk mynte, kokosflager, mango