Cookies med chokolade & hasselnødder

Vi elsker cookies!!! - Og især når de sprøde og crunchy, hvilket ikke altid er helt nemt at få en cookie til at blive. Disse cookies er sprøde og svære at holde fingrene fra. De er tilføjet chokolade og hasselnødder, men de kan sagtens laves med andre nødder eller hvad du synes passer godt til en cookie.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
på køl 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Søde sager
Antal 12 store cookies

Ingredienser
  

  • 100 g sukker
  • 165 g brun farin
  • 1 tsk havsalt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 120 g plantesmør
  • 60 ml plantemælk
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 185 g mel
  • 100 g chokolade
  • 50 g hasselnødder

Sådan gør du
 

  • Smelt plantesmør og lad det køle
  • Bland sukker, brun farin, salt og vanilje i en skål.
  • Tilsæt det smeltede plantesmør og plantemælk
  • Sigt melet og bagepulver og vend det forsigtigt op i skålen til det hele er blandet sammen. Hæld chokolade og hasselnødder i.
  • Lad dejen hvile på køl i 30 min. Tænd ovnen på 180 grader
  • Form kugler i ønsket størrelse og arranger dem på bageplade med god afstand. Der skal være plads til at de smelter ud til cookies
  • Bages i 12-15 min. Efterfølgende afkøles de i 10 min så de bliver sprøde
Keyword chokolade, hasselnødder