cookies

Lækre sprøde veganske cookies med chokolade og hasselnødder.
Forb. tid15 min
Active Time15 min
på køl30 min
Samlet tid1 t
Ret: Dessert, Snack
Køkken: Amerikansk
Keyword: chokolade, hasselnødder
Yield: 12 store cookies

Ingredienser

  • 100 g sukker
  • 165 g brun farin
  • 1 tsk havsalt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 120 g plantesmør
  • 60 ml plantemælk
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 185 g mel
  • 100 g chokolade
  • 50 g hasselnødder

Sådan gør du

  • Smelt plantesmør og lad det køle
  • Bland sukker, brun farin, salt og vanilje i en skål.
  • Tilsæt det smeltede plantesmør og plantemælk
  • Sigt melet og bagepulver og vend det forsigtigt op i skålen til det hele er blandet sammen. Hæld chokolade og hasselnødder i.
  • Lad dejen hvile på køl i 30 min. Tænd ovnen på 180 grader
  • Form kugler i ønsket størrelse og arranger dem på bageplade med god afstand. Der skal være plads til at de smelter ud til cookies
  • Bages i 12-15 min. Efterfølgende afkøles de i 10 min så de bliver sprøde